Zamówienie publiczne
Nazwa zamówienia
Zapytanie ofertowe 02/2024 - sukcesywna dostawa art. spożywczych (pieczywo oraz ryby konserwowane i mrożone oraz inne produkty mrożone)
- Status zamówienia: Zakończone
- Numer zamówienia:02/2024
- Data rozpoczęcia: 04.01.2024
- Data zakończenia: 11.01.2024
- Jednostka publikująca:Świętokrzyskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Kielcach
- Opis zamówienia:Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa art. spożywczych (pieczywo oraz ryby konserwowane i mrożone oraz inne produkty mrożone) środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu art. spożywczych do Centrum Edukacyjnego ŚCDN w Milanowskiej Wólce 18 A, 26-006 Nowa Słupia, których szczegółowy wykaz zawiera załącznik nr 1 podzielony na różne asortymenty. CZĘŚĆ PIERWSZA Pieczywo CZĘŚĆ DRUGA Ryby konserwowane i mrożone oraz inne produkty mrożone
Materiały
01. Zapytanie ofertowe 02 202401_Zapytanie_ofertowe_02_2024.pdf 3.51MB 02. Załącznik nr 1
02_Załącznik_nr_1.zip 0.01MB 03. Załącznik nr 2
03_Załącznik_nr_2.docx 0.02MB 04. Załącznik nr 3 wzór umowy
04_Zalacznik_nr_3_wzor_umowy.doc 0.08MB 05. Zestawienia asortymentowo-cenowe
05_Zestawienia__asortymentowo-cenowe.zip 0.01MB 06. Zawiadomienie o wynikach postępowania
06_Zawiadomienie_o_wynikach_postępowania.pdf 0.50MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 04.01.2024 13:26 Robert Kubina
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Małgorzata Łakomiec
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Zapytanie ofertowe 02/2024 - sukcesywna dostawa art. spożywczych (pieczywo oraz ryby konserwowane i mrożone oraz inne produkty mrożone) | 3.0 | 12.01.2024 14:34 Robert Kubina |
Zapytanie ofertowe 02/2024 - sukcesywna dostawa art. spożywczych (pieczywo oraz ryby konserwowane i mrożone oraz inne produkty mrożone) | 2.0 | 05.01.2024 11:00 Robert Kubina |
Zapytanie ofertowe 02/2024 - sukcesywna dostawa art. spożywczych (pieczywo oraz ryby konserwowane i mrożone oraz inne produkty mrożone) | 1.0 | 04.01.2024 13:26 Robert Kubina |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP