W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Dodatkowo, korzystanie z naszej witryny oznacza akceptację przez Państwa klauzuli przetwarzania danych osobowych udostępnionych drogą elektroniczną.
Powrót

Szkolenie „Ograniczenie marnowania żywności – od świadomości do działań”

Szkolenie „Ograniczenie marnowania żywności – od świadomości do działań”
2024-04-15 15:00
2024-04-15 18:00

online, MS Teams 
  • KIEDY

    15 kwietnia 2024 (poniedziałek)

    godz. 15:00 - 18:00

    DODAJ DO KALENDARZA
  • GDZIE

    online

    MS Teams

Celem szkolenia jest zwiększenie świadomości uczestników na temat problemu marnowania żywności i zapoznanie ich z praktycznymi strategiami, które pomogą zmniejszyć ilość marnowanej żywności.

Tematyka

  1. Problem marnowania żywności.
  2. Źródła marnowania żywności.
  3. Konsekwencje marnowania żywności.
  4. Strategie ograniczania marnowania żywności.

Grupa docelowa

Wszyscy zainteresowani nauczyciele.

Prowadzący

Magdalena Pietraszkiewicz, specjalista ds. edukacji zdrowotnej

Zastosowane metody i narzędzia szkoleniowe

wykład interaktywny,  praca z materiałem na platformie MS Office

Zaświadczenie

Zaświadczenie potwierdzające udział w spotkaniu będzie przygotowane do pobrania na indywidualnym koncie uczestnika w terminie do dwóch tygodni po zakończeniu szkolenia.

Rejestracja

Link do rejestracji w Systemie Obsługi Szkoleń ŚCDN

Zapisz się

{"register":{"columns":[]}}