Szkolenie „Ograniczenie marnowania żywności – od świadomości do działań”
Szkolenie „Ograniczenie marnowania żywności – od świadomości do działań”
2024-04-15 15:00
2024-04-15 18:00
online, MS Teams
-
KIEDY
15 kwietnia 2024 (poniedziałek)
godz. 15:00 - 18:00
DODAJ DO KALENDARZA
-
GDZIE
online
MS Teams
Celem szkolenia jest zwiększenie świadomości uczestników na temat problemu marnowania żywności i zapoznanie ich z praktycznymi strategiami, które pomogą zmniejszyć ilość marnowanej żywności.
Tematyka
- Problem marnowania żywności.
- Źródła marnowania żywności.
- Konsekwencje marnowania żywności.
- Strategie ograniczania marnowania żywności.
Grupa docelowa
Wszyscy zainteresowani nauczyciele.
Prowadzący
Magdalena Pietraszkiewicz, specjalista ds. edukacji zdrowotnej
Zastosowane metody i narzędzia szkoleniowe
wykład interaktywny, praca z materiałem na platformie MS Office
Zaświadczenie
Zaświadczenie potwierdzające udział w spotkaniu będzie przygotowane do pobrania na indywidualnym koncie uczestnika w terminie do dwóch tygodni po zakończeniu szkolenia.
Rejestracja
Link do rejestracji w Systemie Obsługi Szkoleń ŚCDN