W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Dodatkowo, korzystanie z naszej witryny oznacza akceptację przez Państwa klauzuli przetwarzania danych osobowych udostępnionych drogą elektroniczną.

Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej

Materiały

Uchwała Nr 4200/I/76/2024 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 19 kwietnia 2024 r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Wójta Gminy Kobiór sprawozdaniu z wykonania budżetu za 2023 rok
UCHWALA​_4200-I-76-2024​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/54/2024 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 25 stycznia 2024 r. w sprawie opinii o możliwości sfinansowania deficytu przyjętego w uchwale budżetowej Gminy Kobiór na 2024 rok
UCHWALA​_4200-I-54-2024​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/53/2024 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 25 stycznia 2024 r. w sprawie opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu Gminy Kobiór wynikającej z planowanych i zaciągniętych zobowiązań
UCHWALA​_4200-I-53-2024​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/207/2023 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 11 grudnia 2023 r. w sprawie opinii o możliwości sfinansowania deficytu przedstawionego w projekcie uchwały budżetowej Gminy Kobiór na 2024 rok
UCHWALA​_4200-I-207-2023​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/206/2023 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 11 grudnia 2023 r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Wójta Gminy Kobiór projekcie uchwały w sprawie wieloletniej prognozy finansowej
UCHWALA​_4200-I-206-2023​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/205/2023 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 11 grudnia 2023 r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Wójta Gminy Kobiór projekcie uchwały budżetowej na 2024 rok
UCHWALA​_4200-I-205-2023​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/80/2023 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 26 kwietnia 2023 r. w sprawie opinii o przedłożonym przez Wójta Gminy Kobiór sprawozdaniu z wykonania budżetu za 2022 rok
UCHWALA​_4200-I-80-2023​_1​_akt.pdf 0.08MB
Uchwała Nr 4200/I/48/2023 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 25 stycznia 2023 r. w sprawie: opinii o możliwości sfinansowania deficytu przyjętego w uchwale budżetowej Gminy Kobiór na 2023 rok
4200​_I​_48​_2023​_Kobiór.pdf 0.11MB
Uchwała Nr 4200/I/47/2023 I Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Katowicach z dnia 25 stycznia 2023 r. w sprawie: opinii o prawidłowości planowanej kwoty długu Gminy Kobiór wynikającej z planowanych i zaciągniętych zobowiązań
4200​_I​_47​_2023​_Kobiór.pdf 0.11MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
23.05.2023 09:39 Grzegorz Strączek
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Gabriela Zając
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej 5.0 21.05.2024 16:43 Grzegorz Strączek
Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej 4.0 29.01.2024 18:13 Grzegorz Strączek
Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej 3.0 15.12.2023 10:09 Grzegorz Strączek
Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej 2.0 15.12.2023 10:08 Grzegorz Strączek
Opinie Regionalnej Izby Obrachunkowej 1.0 23.05.2023 09:39 Grzegorz Strączek

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}