W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Dodatkowo, korzystanie z naszej witryny oznacza akceptację przez Państwa klauzuli przetwarzania danych osobowych udostępnionych drogą elektroniczną.
Powrót

3Ts - technik technologii żywności

 

Wykaz podręczników dla klasy 3Ts (technik technologii żywności)

 

Przedmiot

Podręcznik - tytuł

Autor (autorzy)

Wydawnictwo

Język polski

Ponad słowami 2, cz.2 i 3 cz.1.

Zakres podstawowy i rozszerzony - Szkoła ponadpodstawowa

Joanna Kościerzyńska, Anna Cisowska

Nowa Era

Język angielski

Checkpoint student's book A2+/B1

David Spencer, Monika Cichmińska

Macmillan

Język niemiecki

#trends3

Ewa Kościelak - Walewska, Anna Życka, Andy Chistian Körber

Nowa Era

Historia

Poznać przeszłość. Wiek XX

Adam Kucharski, Aneta Niewęgłowska

Nowa Era

Podstawy przedsiębiorczości

Krok w przedsiębiorczość

Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał

Nowa Era

Geografia

Oblicza geografii 2. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum –zakres rozszerzony - kontynuacja

Tomasz Rachwał, Wioletta Kilar

Nowa Era

Biologia

Biologia na czasie cz. 1 – zakres podstawowy

Biologia na czasie cz. 2 – zakres podstawowy

Anna Helmin, Jolanta Holeczek

Nowa Era

Fizyka

Fizyka-liceum i technikum-zakres podstawowy cz.1 i 2

L.Lehman, W.Polesiuk,

G.F.Wojewoda

WSiP

Matematyka

MATeMAtyka cz.3. Podręcznik do matematyki dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony. Dla absolwentów szkoły podstawowej

Wojciech Babiański, Lech Chańko, Joanna Czarnowska, Grzegorz Janocha, Dorota Ponczek, Jolanta Wesołowska

Nowa Era

Informatyka

Informatyka. Podręcznik do liceum i technikum. Zakres podstawowy - klasa 2

Wanda Jochemczyk, Katarzyna Olędzka

WSiP

Język angielski zawodowy

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Technologie produkcji cukierniczej

 

 

 

Maszyny, bezpieczeństwo i higiena pracy w przemyśle spożywczym

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Technologia żywności

Towaroznawstwo spożywcze

 

 

 

Technologia żywności cz. 1. Podstawy technologii żywności

I półrocze:

Praca zbiorowa pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubiny

 

II półrocze:

Praca zbiorowa pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubiny i Doroty Nowak

Format-AB

 

 

 

Format-AB

 

Podstawy analizy żywności

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna

Bohdan Drzazga

WSiP

Pracownia magazynowa

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Pracownia cukiernicza

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Pracownia analizy żywności

Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna

Bohdan Drzazga

WSiP

Religia

Moje miejsce w świecie

pod red. ks. Jana Szpeta i Danuty Jackowiak

Wydawnictwo Św. Wojciecha

Wychowanie do życia w rodzinie

Brak podręcznika do przedmiotu

 

 

 

{"register":{"columns":[]}}