3Ts - technik technologii żywności
Wykaz podręczników dla klasy 3Ts (technik technologii żywności)
Przedmiot |
Podręcznik - tytuł |
Autor (autorzy) |
Wydawnictwo |
Język polski |
Ponad słowami 2, cz.2 i 3 cz.1. Zakres podstawowy i rozszerzony - Szkoła ponadpodstawowa |
Joanna Kościerzyńska, Anna Cisowska |
Nowa Era |
Język angielski |
Checkpoint student's book A2+/B1 |
David Spencer, Monika Cichmińska |
Macmillan |
Język niemiecki |
#trends3 |
Ewa Kościelak - Walewska, Anna Życka, Andy Chistian Körber |
Nowa Era |
Historia |
Poznać przeszłość. Wiek XX |
Adam Kucharski, Aneta Niewęgłowska |
Nowa Era |
Podstawy przedsiębiorczości |
Krok w przedsiębiorczość |
Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał |
Nowa Era |
Geografia |
Oblicza geografii 2. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum –zakres rozszerzony - kontynuacja |
Tomasz Rachwał, Wioletta Kilar |
Nowa Era |
Biologia |
Biologia na czasie cz. 1 – zakres podstawowy Biologia na czasie cz. 2 – zakres podstawowy |
Anna Helmin, Jolanta Holeczek |
Nowa Era |
Fizyka |
Fizyka-liceum i technikum-zakres podstawowy cz.1 i 2 |
L.Lehman, W.Polesiuk, G.F.Wojewoda |
WSiP |
Matematyka |
MATeMAtyka cz.3. Podręcznik do matematyki dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony. Dla absolwentów szkoły podstawowej |
Wojciech Babiański, Lech Chańko, Joanna Czarnowska, Grzegorz Janocha, Dorota Ponczek, Jolanta Wesołowska |
Nowa Era |
Informatyka |
Informatyka. Podręcznik do liceum i technikum. Zakres podstawowy - klasa 2 |
Wanda Jochemczyk, Katarzyna Olędzka |
WSiP |
Język angielski zawodowy |
Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela |
|
|
Technologie produkcji cukierniczej |
|
|
|
Maszyny, bezpieczeństwo i higiena pracy w przemyśle spożywczym |
Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela |
|
|
Technologia żywności |
Towaroznawstwo spożywcze
Technologia żywności cz. 1. Podstawy technologii żywności |
I półrocze: Praca zbiorowa pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubiny
II półrocze: Praca zbiorowa pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubiny i Doroty Nowak |
Format-AB
Format-AB
|
Podstawy analizy żywności |
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna |
Bohdan Drzazga |
WSiP |
Pracownia magazynowa |
Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela |
|
|
Pracownia cukiernicza |
Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela |
|
|
Pracownia analizy żywności |
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym. Część ogólna |
Bohdan Drzazga |
WSiP |
Religia |
Moje miejsce w świecie |
pod red. ks. Jana Szpeta i Danuty Jackowiak |
Wydawnictwo Św. Wojciecha |
Wychowanie do życia w rodzinie |
Brak podręcznika do przedmiotu |
|
|