W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Dodatkowo, korzystanie z naszej witryny oznacza akceptację przez Państwa klauzuli przetwarzania danych osobowych udostępnionych drogą elektroniczną.
Powrót

2Ts - technik technologii żywności

Wykaz podręczników dla klasy 2Ts (technik technologii żywności)

 

Przedmiot

Podręcznik - tytuł

Autor (autorzy)

Wydawnictwo

Język polski

Ponad słowami. klasa 2 cz.1 cz.2

Małgorzata Chmiel, Anna Cisowska

Nowa Era

Język angielski

Checkpoint student's book A2+/B1

David Spencer, Monika Cichmińska

Macmillan

Język niemiecki

#trends2

Ewa Kościelak - Walewska, Anna Życka, Andy Chistian Körber

Nowa Era

Historia

Poznać przeszłość. Wiek XX

Adam Kucharski, Aneta Niewęgłowska

Nowa Era

Historia i teraźniejszość

Historia i teraźniejszość 2. Liceum i technikum

Praca Zbiorowa

WSiP

Podstawy przedsiębiorczości

Krok w przedsiębiorczość

Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał

Nowa Era

Geografia

Oblicza geografii 1. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum – zakres rozszerzony (kontynuacja)

 

Oblicza geografii 2. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum – zakres rozszerzony

Roman Malarz, Marek Więckowski, Paweł Kroh

 

 

Tomasz Rachwał, Wioletta Kilar

Nowa Era

 

 

 

 

Nowa Era

Chemia

To jest chemia.Część 2. Chemia organiczna. Zakres podstawowy. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum

(część 1 – kontynuacja ok. 1-1,5 m-ca)

 

Romuald Hassa, Aleksandra Mrzigod, Janusz Mrzigod

Nowa Era

Matematyka

MATeMAtyka cz.1(kontynuacja) i 2. Podręcznik do matematyki dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony

Wojciech Babiański, Lech Chańko, Karolina Wej

Nowa Era

Informatyka

Informatyka. Podręcznik do liceum i technikum. Zakres podstawowy - klasa 2

Wanda Jochemczyk, Katarzyna Olędzka

WSiP

Podstawy przemysłu spożywczego

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Technika, bezpieczeństwo i higiena pracy w cukiernictwie

Wyroby cukiernicze. Tom I. Technika w produkcji cukierniczej

Katarzyna Kocierz

WSiP/Rea

Technologie produkcji cukierniczej

Technologie produkcji cukierniczej, cz. 1 i 2

Magdalena Kaźmierczyk

WSiP/Rea

Pracownia magazynowa

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Pracownia cukiernicza

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Język angielski zawodowy

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

Religia

Szukam dojrzałej wiary

ks. dr Radosław Mazur

Wydawnictwo Św. Wojciecha

Wychowanie do życia w rodzinie

Bez podręcznika - materiały opracowane przez nauczyciela

 

 

 

{"register":{"columns":[]}}