W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Dodatkowo, korzystanie z naszej witryny oznacza akceptację przez Państwa klauzuli przetwarzania danych osobowych udostępnionych drogą elektroniczną.
Powrót

1Ts - technik technologii żywności

 

 

Wykaz podręczników dla klasy 1Ts (technik technologii żywności) po szkole podstawowej

 

 

Przedmiot

Podręcznik - tytuł

Autor (autorzy)

Wydawnictwo

Język polski

„Ponad słowami” cz.1

Małgorzata Chmiel, Anna Cisowska

Nowa Era

Język angielski

Informacja u nauczyciela na początku roku szkolnego.

 

 

Język niemiecki

Perfekt 1

Beata Jaroszewicz, Jan Szurmant, Anna Wojdat

Pearson

Historia

Poznać przeszłość

Marcin Pawlak, Adam Szweda

Nowa Era

Biznes i zarządzanie

Biznes i zarządzanie 1. Podręcznik dla szkół ponadpodstawowych

 

Nowa Era

Geografia

Oblicza geografii 1. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres rozszerzony

Roman Malarz, Marek Więckowski, Paweł Kroh

Nowa Era

Chemia

 „To jest chemia” część 1. Chemia ogólna i nieorganiczna. Zakres podstawowy. Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum

Romuald Hassa, Aleksandra Mrzigod, Janusz Mrzigod

Nowa Era

Matematyka

MATeMAtyka 1 Podręcznik do matematyki dla liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony

Wojciech Babiański, Lech Chańko, Karolina Wej

Nowa Era

Informatyka

Informatyka. Podręcznik do liceum i technikum. Zakres podstawowy

Wanda Jochemczyk, Katarzyna Olędzka

WSiP

Edukacja dla bezpieczeństwa

Informacja u nauczyciela na początku roku szkolnego.

 

 

Plastyka

„Spotkanie ze sztuką” Podręcznik do plastyki dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy

Marta Ipczyńska, Natalia Mrozkowiak

Nowa Era

Podstawy przemysłu spożywczego

Brak podręcznika do przedmiotu

 

 

Technika, bezpieczeństwo i higiena pracy w cukiernictwie

Wyroby cukiernicze. Tom I. Technika w produkcji cukierniczej

Katarzyna Kocierz

WSiP / Rea

Technologie produkcji cukierniczej

Technologie produkcji cukierniczej cz. 1 i 2

Magdalena Kaźmierczyk

Rea / WSiP

Pracownia magazynowa

Brak podręcznika do przedmiotu

 

 

Pracownia cukiernicza

Brak podręcznika do przedmiotu

 

 

Język obcy zawodowy

Materiały przygotowane przez nauczyciela

 

 

Religia

„Szukam wolności”

ks. dr Radosław Mazur

 Św. Wojciecha

Wychowanie do życia w rodzinie

Brak podręcznika do przedmiotu

 

 

 

{"register":{"columns":[]}}