W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Dodatkowo, korzystanie z naszej witryny oznacza akceptację przez Państwa klauzuli przetwarzania danych osobowych udostępnionych drogą elektroniczną.
Powrót

"SMAK WSI"

Trwa nabór wniosków do certyfikacji Marki Lokalnej "SMAK WSI przetrwał w naszych produktach"

"SMAK WSI przetrwał w naszych produktach". Kwadratowe logo, na którym widać słońce, pola i niebo. Wszystko jest w niebieskiej ramce.

Certyfikat Marki Lokalnej „SMAK WSI przetrwał w naszych produktach” przyznawany jest produktom w trzech kategoriach:

  • produkt
  • usługa
  • wydarzenie

​​​​​​​O prawo do używania i posługiwania się Certyfikatem Marki Lokalnej „SMAK WSI przetrwał w naszych produktach” mogą ubiegać się osoby fizyczne, podmioty gospodarcze, organizacje społeczne, pozarządowe i instytucje mające siedzibę i działające na terenie minimum jednej z 9 gmin, tj.: Aleksandrów Łódzki, Dalików, Konstantynów Łódzki, Lutomiersk, Parzęczew, Świnice Warckie, Uniejów Wartkowice i Zgierz oraz, w ramach współpracy z Rybacką Lokalną Grupą Działania „Z Ikrą”, dopuszcza się te z terenu gmin: Poddębice i Pęczniew.

SMAK WSI

Materiały

Wniosek SMAK WSI
wniosek-o-certyfikat.pdf 0.23MB
Regulamin
Regulamin​_certyfikacja​_SMAK​_WSI.pdf 0.14MB
{"register":{"columns":[]}}